Gode råd: Sådan får du bagagen til at veje mindre

Blå kuffert
Gode råd: Sådan får du bagagen til at veje mindre
Henrik Andersen
-
21/03/2023
-

Når du skal ud at rejse, kan du ikke bare have uanede mængder af bagage med – det koster dig i hvert fald dyrt, hvis du skal købe ekstra kapacitet. Heldigvis er det heller ikke nødvendigt. Du kan nemlig få din bagage til at fylde og veje mindre, hvis du tænker dig om, når du pakker. Her følger en række gode råd til, hvordan du bærer dig ad.

Lav en liste over det, der er mest nødvendigt

Det første, du bør gøre, før du går i gang med at pakke din kuffert, er at lave en liste over alt det, du skal have med på rejsen. Efterfølgende kan du gå listen igennem, så du kan vurdere, om der er noget, du kan undvære. Prøv at begrænse antallet af ting, du tager med dig, så det kun er det, der er mest nødvendigt.

På den måde undgår du at pakke unødvendigt – og dermed sparer du plads. Når du pakker din kuffert, er det desuden en god idé at rulle tøjet i stedet for at folde det sammen. Når du ruller tøjet sammen, så fylder det mindre, og samtidig bliver det heller ikke krøllet, hvilket ligeledes gør det til en smart fremgangsmåde, når du skal pakke.

Fyld shampoo, balsam og andre væsker i mindre beholdere

Hvis du planlægger at medbringe toiletartikler som shampoo, balsam og lignende, så er det en god idé at hælde indholdet i mindre beholdere. På den måde sparer du både plads og vægt i din bagage. Husk, at du ofte ikke må medbringe væsker i din håndbagage, så sørg for at undersøge reglerne hos flyselskabet eller i lufthavnen. Se her.

Herudover bør du så vidt muligt undgå at medbringe de ting, som du kan købe, når du når frem. For eksempel kan du ofte købe både shampoo, sæbe og tandpasta på dit hotel eller i de lokale butikker, så du slipper for at medbringe det hjemmefra. Selvom du har en letvægtskuffert, så kan det hurtigt ende med at løbe op i mange kilo.

I sidste ende handler det om at overveje, hvor meget du i princippet har brug for at have med hjemmefra. Det er ofte en god idé at medbringe så lidt som muligt, så du også har plads til at shoppe, mens du er afsted. På den måde undgår du også, at din kuffert er for tung, når du skal hjem igen.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!